Febelux brengt cursus voor Hogescholen

Infosessie – Save the date – 21 september – 14h @ Brussels Expo

Febelux, de vereniging die de belangen van de professionals van de live communication behartigt, informeert op 21 september de Belgische hogescholen over de gloednieuwe cursus genaamd « De beurs van A tot Z: een introductie in beursorganisatie ».

Deze cursus, samengesteld door Febelux en zijn leden uit de beurzensector, werd in het leven geroepen om professoren te helpen hun studenten een concrete leidraad te bieden over het aanpakken van de organisatie van een beurs van A tot Z. « Als vereniging is het onze plicht om dergelijke hulpmiddelen aan te bieden zodat de sector meer bekend wordt bij scholen, die opleidingen aanbieden rond eventmanagement, en bij hun studenten », verklaart Julie Weynans, association manager van Febelux.

Een cursus aanbieden aan studenten, de toekomstige actoren van de sector, is eveneens de gelegenheid voor de vakvereniging om meer bekendheid te vergaren, en de trends en uitdagingen die de sector te wachten staat te verklaren. Febelux wil in de toekomst meer partnerschappen met scholen tot stand brengen. Zij zullen dan ook uitgenodigd worden voor het evenement "Pure Future" dat Febelux begin 2019 organiseert. Meer info hierover volgt later.

Praktisch

Febelux nodigt docenten en / of schooldirecteuren uit op vrijdag 21 september om 14u in zaal Expo 35 van Brussels Expo (Belgiëplein 1, 1020 Brussel). Aanwezigheden dienen voor 17 september bevestigd worden aan Julie Weynans (Julie@febelux.com).

Klik hier om het persbericht te downloaden.

DOCX - 44 Kb

Helene Tuypens

Project manager, Two cents

Julie Weynans

Association Manager, Febelux

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Febelux

Febelux is een vereniging opgericht voor en door professionals in de Live Communication. Deze beroepsfederatie heeft als doelstelling het nationaal en internationaal promoten van de beurzen-, event- en congressector in België en Luxemburg en het verdedigen van de gezamenlijke belangen van haar leden. Verder informeert Febelux niet alleen haar leden, maar ook de overheidsdiensten en de politieke wereld over de bekommernissen van het medium (vak)beurzen, events en congressen. Ook het faciliteren van ontmoetingen tussen haar leden en het stimuleren van de onderlinge contacten staat op de agenda.

Neem contact op met

Belgiëplein 1 1020 Brussel België

+32 (0) 484 05 66 88

info@febelux.com

www.febelux.com