Febelux verzamelt Live Communication sector tijdens jaarlijkse eDay

eday.JPG

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Febelux de eDay, hét event in de live communication branche dat de hele sector verzamelt voor een namiddag vol networking, fun, gastronomie en een interessante keynotespreker. En dit alles in een sfeer van hartelijke collegialiteit.

Op 24 augustus vanaf 16 uur zet ICC Ghent haar deuren open voor de Live Communication professionals waaronder event managers, organisatoren, venues, standenbouwers en leveranciers uit de beurzen-, event- en congressector.

De eDay is inmiddels aan zijn 10e editie bezig. Voor de gelegenheid werd een nieuw logo ontworpen, dat tijdens de New Years Cocktail gekozen werd door de Febelux leden.

Wie er de vorige edities bij was, kijkt ook nu weer reikhalzend uit naar het event. De eDay is dé gelegenheid bij uitstek om in een aangename sfeer collega's en topprofessionelen uit de branche te ontmoeten en nieuwe inzichten en inspiratie met elkaar te delen. Febelux heeft ook dit jaar gezorgd voor een interesssante keynotespreker: Tessa van Asselt. Als insights strategist bij TrendsActive zal ze haar visie geven op de hedendaagse ontwikkelingen, de invloed ervan en wat dit betekent als organisatie of sector.

De dag wordt afgesloten met Food, Drinks & Music.

 


Surf voor meer informatie en het volledige programma naar: www.eday2017.be

Wenst u als aanwezig te zijn op dit event, neem dan contact op met Kirsten Van Pee via [email protected] of +32 2 773 50 29 of +32 494 58 53 13.

 

Kirsten Van Pee

Senior Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Febelux

Febelux is een vereniging opgericht voor en door professionals in de Live Communication. Deze beroepsfederatie heeft als doelstelling het nationaal en internationaal promoten van de beurzen-, event- en congressector in België en Luxemburg en het verdedigen van de gezamenlijke belangen van haar leden. Verder informeert Febelux niet alleen haar leden, maar ook de overheidsdiensten en de politieke wereld over de bekommernissen van het medium (vak)beurzen, events en congressen. Ook het faciliteren van ontmoetingen tussen haar leden en het stimuleren van de onderlinge contacten staat op de agenda.

Contact

Belgiëplein 1 1020 Brussel België

+32 (0) 484 05 66 88

[email protected]

www.febelux.com