SAVE THE DATE: The Event & Communication Days, op 19 en 20 april in Gent

Nieuwe beurs voor Marketing Managers

Op 19 en 20 april 2017 organiseren Febelux en B.E.S.A., in samenwerking met de BEA Awards, de gloednieuwe vakbeurs The Event & Communication Days, in het ICC te Gent. Beide vakverenigingen geven zo de kans aan hun leden en bij uitbreiding de gehele Live Communication-sector om hun producten en diensten voor te stellen aan een doelgericht publiek. Er worden zo’n 1.500 tot 2.000 kwaliteitsvolle bezoekers verwacht.

The Event & Communication Days richten zich op alle professionals die bezig zijn met het op touw zetten van evenementen, beurzen en congressen: marketing- en communicatieverantwoordelijken event managers, agentschappen, enz.

De exposanten van The Event & Communication Days zijn bedrijven die als leverancier kunnen bijdragen tot een kwaliteitsvol B2B/B2C-event, een geslaagde beurs of een succesvol congres.

Gedurende de twee dagen worden er interessante lezingen en seminaries gehouden. De tweede dag wordt afgesloten met de BEA Awards, waar voor de eerste keer ook prijzen uitreikt worden aan de beste B2B- en B2C-beurs en de Rookie of the Year. 

Meer praktische informatie, zoals het conferentie- en seminarieprogramma, wordt in maart en april meegedeeld. Twijfel niet om Hélène Tuypens te contacteren bij bijkomende vragen via ht@twocents.be

 

 

 

Over B.E.S.A.

De Belgian Event Supplier Association is een erkende beroepsfederatie van Belgische event-toeleveranciers die werd opgericht in 2010 om de belangen te verdedigen en bij te dragen tot de professionalisering van de evenementensector. De federatie telt 93 leden; grote bedrijven, kmo’s & freelancers, die gezamenlijk een deontologische gedragscode hebben ondertekend. De belangrijkste activiteiten van de federatie zijn onderhandelingen voeren met de officiële instanties omtrent het Paritair Comité en veiligheidsnormering, een opleidingsprogramma aanbieden en networking tussen de leden. In een wereld die snel evolueert, betracht de federatie zijn communicatie nog verder te intensifiëren, om zo de sterktes maar ook de problemen binnen de sector van de Belgische eventleveranciers te accentueren.

Contacteer ons
Helene Tuypens Project Manager, Two cents
Julie Weynans association manager, Febelux
Helene Tuypens Project Manager, Two cents
Julie Weynans association manager, Febelux
Over Febelux

Febelux is een vereniging opgericht voor en door professionals in de Live Communication. Deze beroepsfederatie heeft als doelstelling het nationaal en internationaal promoten van de beurzen-, event- en congressector in België en Luxemburg en het verdedigen van de gezamenlijke belangen van haar leden. Verder informeert Febelux niet alleen haar leden, maar ook de overheidsdiensten en de politieke wereld over de bekommernissen van het medium (vak)beurzen, events en congressen. Ook het faciliteren van ontmoetingen tussen haar leden en het stimuleren van de onderlinge contacten staat op de agenda.

Febelux
Belgiëplein 1
1020 Brussel
België